Kuşçu Şehit Sefa Fındık Ortaokulu

Vizyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, , his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri olarak yetiştirmek.

Misyon: Atatürkçü,çağdaş,milli değerlere bağlı, yenilikçi, düşünen, tartışan, bilimi ve teknolojiyi kullanan, kullanmakla kalmayıp ilerlemeyi amaç edinen gençler yetiştirmek ve ülkemizin geleceğinde söz sahibi olmalarını sağlamak okulumuzun misyonunu oluşturmaktadır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.20
Isınma: Kömür-Kalorifer
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Futsal Futbol Satranç Masa Tenisi Badminton
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz 9 derslik,121 öğrenci ve 14 öğretmen ve idareci ile ilkokul ortaokul birlikte eğitim-öğretime devam etmektedir.

WEB - https://kuscusehitsefafindikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KUŞÇU KÖYÜ YENİ MEVKİİ FATİH SK. NO 17 YEŞİLYURT / TOKAT